News

Inna ii ataca pe Razvan si Dani cu drept la replica

Scris de Administrator

Dupa ce in cursul zilei de astazi Razvan si Dani, prezenti aseara la meciul Romania – Franta, au declarat ca Inna a fost huiduita de catre public, artista isi cere dreptul la replica.

„Toata lumea zice ca Marcel Pavel a gresit imnul Romaniei, dar de unde eram eu nu s-a auzit asa. Stiu sigur, insa, ca Marcel Pavel a demonstrat ca se si poate canta pe instalatia aia, dupa ce Inna a demonstrat ca nu se poate.

Despre asta vad ca nu zice nimeni nimic, dar probabil ca trebuie sa pupam in fund pe cine trebuie. A fost foarte interesant sa o chemi pe un stadion unde oamenii se uita la fotbal pe Inna sa cante.

Nu cred ca ea si-ar fi dorit cele 50.000 de fluieraturi pe care le-a primit”, au spus matinalii Antenei 1, insinuand practic o calitate indoielnica a recitalului sustinut de Inna pe National Arena.

Iata ce declara cantareata:

 “Raspund acestei provocari pentru nu vreau ca cei care au urmarit meciul la televizor sa fie informati gresit. Stadionul a avut o reactie negativa cand echipa franceza se retragea de la incalzire, moment in care eu ma pregateam sa intru pe teren.

Se pare ca Razvan si Dani erau in cautarea unei noi asistente chiar si la meciul Romania – Franta de nu au putut observa bucuria cu care publicul roman m-a primit pe stadion.”


Scrie un comentariu