News

Inna, desfiintata, de aceasta data, si de marii compozitori! Iata ce au avut acestia de spus!

Scris de Alexandru Manea

Prestatia live mai mult decat modesta a Innei de la Brasov a starnit un val de critici, de aceasta data si din partea unor specialisti cu studii si experienta muzicala. Compozitorii Mihai Ogasanu si Virgil Popescu, dar si Mihai Traistariu, se arata revoltati de cum a cantat artista.

inna-criticata-mihai-ogasanu-mihai-traistariu

Daca ieri a fost criticata de sportiva Monica Iagar, dar si de Bobita Catusanu de la Antract, Inna a intrat acum si in vizorul unor compozitori si artisti cu experienta in tot ce inseamna prestatii live.

Inna a cantat live in deschiderea Festivalului Olimpic de Iarna al Tineretului European, alaturi de un band insa prestatia ei s-a clasat mult sub asteptari, multi considerand ca a falsat si subliniind inca o data ca cea mai cunoscuta cantareata din Romania la nivel international este doar un produs de studio.

Mihai Ogasanu, Virgil Popescu si Mihai Traistariu recunosc, la randul lor, ca ce s-a auzit pe scena de la Brasov nu a fost deloc bine.

„Am ascultat-o si, saraca de ea, nu a avut deloc control. Nu o sa cante mai bine daca-i spun ca e pilaf, asa ca ma abtin de la sfaturi, oricum Inna este doar un produs. La cat de fals a putut sa cante, nu am auzit la nici unul dintre concurentii care nu au trecut de semifinala Eurovision, dar ii ofer o sansa, si o invit sa se pregateasca pentru concursul de anul viitor!”, a declarat Mihai Ogasanu pentru Click, cel care a compus, printre altele, si celebra piesa a Loredanei, „Extravaganza”, si este, de ani buni, membru al juriului Eurovision.

La randul lui, cunoscutul compozitor Virgil Popescu catalogheaza toata prestatia drept „un rahat, o aiureala, o spoiala”.

„Inna nu este o cantareata care sa merite atentie pe cat i se da. Am auzit-o cantand live si si nu mi-a placut. Nu a venit cu o formatie si cu vreun playlist care sa te dea pe spate, din contra, a fost totul un rahat, o aiureala, o spoiala”, amentionat el pentru Click.

Mihai Traistariu recunoaste, la randul lui, ca Inna a falsat si se declara deranjat ca pentru acest lucru ea ar fi fost platita cu 10.000 de euro.

„O iert ca a tras strambele alea, dar e o problema daca, intr-adevar, a incasat 10.000 de euro. E nedrept pentru artistii talentati, dar necunoscuti. Probabil Inna nu are experienta si nu este obisnuita sa cante afara, in aer liber, ci doar prin cluburi”, a declarat el, conform Click.

Scrie un comentariu