News

Iata secretul din spatele cizmelor cu sute de tinte purtate de Inna la Bucuresti!

Scris de Alexandru Manea

Inna a purtat in cadrul concertului sustinut marti seara la Bucuresti o pereche de cizme create de Mihaela Glavan. Designerul de incaltaminte si accesorii a convins-o pe cantareata sa ii fie furnizor de pantofi si cizme pentru aparitiile ei publice. Iata din ce au fost fabricate cizmele cu toc de 15 cm purtate de Inna la concertul de la Bucuresti.

Inna a sustinut marti seara primul ei concert vertabil din Romania. La Arenele Romane, solista a cantat si a dansat mai bine de o ora si un sfert reusind sa ofere un super show chiar daca a stat tot timpul „cocotata” pe tocuri de 15 cm.

Cizmele au fost realizate din piele de foarte buna calitate iar cusatura a fost astfel realizata incat sa suporte misarile energice de pe scena ale cantaretei.

Mihaela Glavan a creat special pentru Inna un model de cizme de inspiratie punk-rock, accesorizat cu sute de tinte metalice si catarame, pe o platforma foarte inalta si un toc de 15 cm.

Mihaela Glavan si-a lansat propriul brand – Sepala – in 2003. Cu un design grafic, arhitectural si special, pantofii Sepala au fost remarcati atat in Romania, cat si la nivel international, incepand cu anul  2006 (Montreal Fashion Week, Cyprus Fashion Week, Berlin Fashion Week).

Incaltamintea este realizata manual din materiale atent selectate pentru fiecare colectie in parte.Brand-ul Mihaela Glavan a fost lansat oficial in 2008 (brand vandut in exclusivitate in showroomul situat in zona Unirii . Este destinat pentru comenzi speciale si prezentari de moda).

Scrie un comentariu