News

Inna s-a pozat sub celebrii ciresi infloriti din Japonia pentru revista InRock Magazine

Scris de Alexandru Manea

Cu ocazia prezentei la un celebrul festival de muzica din Tokyo, Inna a realizat o sedinta foto sub celebrii ciresi infloriti din Japonia, totul pentru un pictorial ce va aparea in revista InRock Magazine.

inna-inrock-magazine

Cu prilejul recitalului pe care s-a sustinut in cadrul festivalului Springroove din Tokyo, Inna a avut ocazia sa admire ciresii infloriti, una din marile atractii turistice ale Japoniei din luna aprilie a fiecarui an. Romanca a realizat astfel o sedinta foto, pe aleile dintre pomii infloriti, pentru revista InRock Magazine.

In urma cu doua saptamani, Inna s-a numarat printre artistii internationali care au participat la festivalul Springroove organizat in Tokyo. Romanca a cantat pe aceeasi scena pe care au urcat si Ne-Yo sau will.i.am.

Miile de oameni din sala au primit-o cu multa caldura scandandu-i numele si inghesuindu-se sa o atinga atunci cand solista a coborat de pe scena. In plus, Inna a creat isterie chiar si in afara show-ului, int-run magazin de muzica, unde a acordat autografe fanilor care au inceput chiar sa planga emotionati atunci cand au zarit-o.

Toate aceste imagini au fost captate de echipa romancei si au fost montate intr-un clip de senzatie.

Scrie un comentariu