Stiri Interne Video

Inna a lansat o noua piesa in limba romana. Asculta cum suna “Cum ar fi”!

Scris de Alexandru Manea

Cu ocazia zilei sale de nastere, ce a avut loc duminica, Inna a lansat, ca si cadou pentru fani, o noua piesa in limba romana si un nou videoclip de tip live session. Este vorba de “Cum ar fi”. Iata cum suna.

inna-clip

Inna a lansat o noua piesa in limba romana. Asculta cum suna “Cum ar fi”!

Inna a lansat o noua piesa in limba romana, intitulata “Cum ar fi”. Videoclipul a fost filmat in timpul unei sesiuni speciale live Global Session.

Piesa a fost compusa de Irina Rimes (interpreta hit-ului „Visele” impreuna cu INNA si produsa de Alex Cotoi si DJ Sava).

Videoclipul a fost filmat in Bucuresti, in studioul Gate One, regizat si filmat de Khaled Mokhtar, cu care artista a colaborat si pentru alte proiecte video.

“Mi-am dorit foarte mult sa le pot oferi cadou fanilor de ziua mea piesa “Cum ar fi?” Este o piesa draga mie, speciala, la care am lucrat impreuna cu Irina Rimes, o artista si compozitoare extrem de talentata, pe care o apreciez.

Cand am primit piesa “Cum ar fi?”, am fost foarte bucuroasa, am simtit ca ma regasesc in mesaj si ma bucur ca impreuna cu Irina, am reusit sa cream o piesa care sa sune asa de bine. De altfel, vom lucra impreuna pentru primul meu album in limba romana, sunt foarte entuziasmata. Sper sa va placa tuturor si sa va faca sa visati la iubire, sa iubiti in fiecare zi”, a declarat INNA.

Inna lucreaza la primul album in limba romana din cariera.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu