News

INNA a cucerit Japonia in doar cinci zile!

Scris de Christian Stan

Treptat, INNA cucereste intreaga lume! Daca in America Latina cantareata se bucura de mare succes, iata ca nici piata asiatica nu este de neglijat. INNA cucereste acum Japonia cu piesa „Club Rocker”.

Lansata in urma cu doar 5 zile in Japonia, piesa „Club Rocker” semnata INNA si Play & Win a urcat direct pe prima pozitie a topurilor dance. In plus, piesa ocupa pozitia 1 si in topul iTunes Dance si in topul celor mai descarcate piese pe melodii si ringtone-uri, devansand artisti de renume precum Usher sau Jay Sean.

„Club Rocker” este o colaborare fierbinte cu unul dintre cei mai in voga rapperi americani, Flo Rida, fapt ce a propulsat-o in randul artistilor internationali de prima clasa si i-a adus o intreaga serie de spectacole peste ocean. Albumul „I am the Club Rocker” Deluxe Edition va fi lansat in Japonia pe 4 iulie, fiind una dintre cele mai asteptate materiale ale verii.

Echipe de televiziune din tara asiatica si-au manifestat interesul de a calatori in Romania in aceasta vara pentru a o cunoaste pe artista care a luat cu asalt cluburile din indepartata Asie.

Din toamna anului trecut, echipe de filmare din Franta, Estonia, Marea Britanie si Rusia au luat contactul cu Roton, casa sa de discuri, pentru a o intalni pe tanara care la numai 23 de ani a ajuns sa fie cunoscuta in toata lumea.

Cantareata si-a inceput anul cu un turneu de 10 spectacole in Statele Unite ale Americii iar vara o gaseste in Europa, acolo unde sustine un turneu pana in toamna, cand se va intoarce in SUA.

Desi a calatorit tot anul, cantand in fata a milioane de fani, INNA a lansat de curand cea de-a treia piesa in Romania, „Tu si Eu”. Aceasta este prima ei productie in limba romana si va fi urmata si de un videoclip!

Scrie un comentariu