Stiri externe

Îngrijorare la Palatul Buckingham. Prințul Philip a fost internat în spital.

Scris de Ana Kozma

Palatul Buckingham în alertă. Prințul Philip a fost internat de urgență în spital. Iată ce s-a întâmplat cu soțul Reginei Elisabeta, care anul acesta va împlini 100 de ani!

Îngrijorare la Palatul Buckingham. Prințul Philip a fost internat în spital.

La 99 de ani, Prințul Philip a fost internat de urgență la spitalul privat King Edward VII din Londra. Decizia internării a fost luată de medicul Alteței Sale Regale după ce acesta a acuzat o stare de rău.

Conform unui comunicat dat de Palatul Buckingham, Prințul Philip va rămâne sub observație, în spital, vreme de câteva zile. În tot acest timp, Regina Elisabeta rămâne la Castelul Windsor, acolo unde ea și Ducele au locuit în ultimul an, de la izbucnirea pandemiei.

„Primul-ministru îi trimite cele mai bune urări Ducelui de Edinburgh, care se odihneşte pentru câteva zile în spital”, a declarat purtătorul de cuvânt al lui Boris Johnson.

Spitalul privat King Edward VII este în această perioadă păzit de Poliție. Nu este pentru prima oară când Prințul Philip se confruntă cu probleme de sănătate.

În anul 2011, el a suferit un blocaj la nivelul unei artere coronariene. Un an mai târziu, s-a confruntat cu o infecție la vezica urinară. În anul 2013, el a fost supus unei intervenții chirurgicale la abdomen. El a mai fost, de asemenea, internat în spital pentru a primi îngrijiri legate de afecțiunile de care suferă. De fiecare dată a reușit să depășească însă momentele mai dificile.

Regina Elisabeta și Prințul Philip, 73 de ani de la nuntă. 2020 vs 1947

Scrie un comentariu