Evenimente Video

Indila, laudata si criticata dupa concertul de la Bucuresti! VIDEO

Scris de Alexandru Manea

Indila a sustinut aseara primul sau concert la Bucuresti, in cadrul caruia a cantat celebrul hit „Derniere Danse”. In timp ce multi au apreciat prestatia ei, au aparut si critici dure, unii spunand ca pretul biletului nu se justifica, iar artista franceza a oferit un show mediocru.

indila-concert-bucuresti

Indila a sustinut aseara primul sau concert la Sala Palatului din Bucuresti. Artista din Franta a urcat pe scena tinand in mana tricolorul romanesc si a cantat piesele cu care a devenit cunoscuta, printre care si celebra „Derniere Danse”.

Concertul a fost unul modest ca si prouctie, axat strict in jurul interpretarii solistei, astfel ca, pe langa laude, au aparut si critici dure. Unele venite din partea Mihaelei Bilic.

mihaela-bilic-Sanatatea-are-gust_coperta

Nutritionistul a rabufnit pe pagina ei de Facebook spunand:

„Rusine Indila! Am asistat azi la cea mai mare lipsa de respect si umilinta a publicului din Romania! Un concert ce a fost promovat ca fiind revelatia muzicala a iernii s-a dovedit a fi o bataie de joc!

Organizatorii au adus cu nerusinare pe scena Salii Palatului o individa incapabila sa sustina o cantare intr-un bar, daramite un concert. Norocul nostru, al celor din sala, a fost ca a cantat Delia in deschidere.

Au urmat apoi 30 min de asteptare pentru 35 min de spectacol. De fapt cuvantul „spectacol” este un non sens, au fost 5 melodii si 2 chitari. Este penibil si inadmisibil sa ceri 280 lei pe un bilet la un concert in care muzica e pusa de pe un computer si totul dureaza 30 min!

Nu cred ca aceasta Indila ar putea fi primita cu asa un concert intr-o tara care se respecta. Din pacate in Romania organizatorii isi pot permite orice, pe bani multi”.

Scrie un comentariu