Stiri Interne

Inconstienta! Oana Zavoranu se opereaza a saptea oara la sani!

Scris de Alexandru Manea

Oana Zavoranu pare sa fi devenit dependenta de a-si schimba look-ul prin operatii estetice. Vrea sa isi puna un nou set de implanturi cu silicon, fiind a saptea interventie chirurgicala pe care o face la sani. Iata de ce face acest lucru!

oana-zavoranu-silicoane

Medicii sunt tematori si putini ar accepta sa ii puna Oanei Zavoranu o noua pereche de silicoane. Vedeta isi doreste acum sa aiba un nou bust, prin implantarea unor proteze personalizate, astfel incat nimeni din Romania sa nu aiba sani ca ai ei.

Singurul medic care a acceptat sa faca acest lucru este Kasem Abu Bakr, cel care a operat-o si pe Nicoleta Luciu. Acesta ii va indeplini dorinta brunetei de a avea sanii mai rotunzi, cu o forma mai naturala.

oana-zavoranu-silicoane

Este cea de-a saptea interventie pe care o suporta Oana Zavoranu dupa ce, in ultimii zece ani, si-a marit bustul de trei ori, apoi si-a extirpat silicoanele, pentru ca apoi sa isi puna din nou proteze.

Se pare, insa, ca Oana este dependenta de schimbari de look, chiar si prin operatii ce necesita anestezie totala, destul de periculoasa pentru organism, intrucat este… perfectionista. „Imi place cel mai mult gazul de la anestezie, ma face sa uit de toate si ma linisteste.

Lumea e mai frumoasa… Glumeam… Pe mine doar medicul ma poate opri din operatii. Eu tind catre perfectiune si cred ca am multe de reparat. Oricum de data asta sanii vor iesi perfecti”, a declarat Oana Zavoranu la Click.

Scrie un comentariu