News

Record la incasari pentru pelicula „The Hobbit”! Afla cati bani a facut in prima zi de la premiera?

Scris de Christian Stan

Noua pelicula a lui Peter Jackson, „The Hobbit: An Unexpected Journey”, doboara recorduri inca din prima zi in care ruleaza in cinematografe. Filmul se descurca excelent la capitolul incasari si a reusit sa adune cea mai mare suma de bani incasata vreodata intr-o zi de vineri, din luna Decembrie.

La cativa ani dupa ce trilogia „Stapanul Inelelor” a ajuns la final, aventurile hobitilor continua odata cu noua pelicula „The Hobbit: An Unexpected Journey”, iar producatorii se asteapta ca pelicula sa produca incasari de peste 1 milliard de dolari.

Debutul a fost cum nu se poate mai bun, filmul castigand 37,5 milioane de dolari in ziua de vineri, prima zi de proiecte in cinematografele din Statele Unite.

„The Hobbit: An Unexpected Journey” stabileste astfel un nou record, devenind pelicula cu cele mai mari incasari obtinute pentru un film lansat intr-o zi de vineri, in luna decembrie. Recordul anterior era detinut de filmul „I Am Legend”, care a incasat 30,1 milioane de dolari in decembrie 2007, fiind lansat tot intr-o zi de vineri.

Studiourile producatoare estimeaza ca pelicula va produce in jur de 87 de milioane de dolari in primul weekend de proiectie, iar aceasta cifra doar in Statele Unite.

Scrie un comentariu