ADPM Cool Stiri externe

În ce casă au locuit Joe Jonas și Sophie Turner. Acum o vând!

Scris de Ana Kozma

După ce tocmai și-au cumpărat în Miami o casă de lux sub forma unui cub de sticlă, Joe Jonas și Sophie Turner au scos la vânzare locuința din Los Angeles. Iatp cum arată casa în care au locuit până de curând!

În ce casă au locuit Joe Jonas și Sophie Turner. Acum o vând!

Joe Jonas și Sophie Turner au hotărât că a venit timpul pentru o schimbare. S-au mutat astfel din Los Angeles la Miami. Și-au cumpărat acolo o casă de lux sub forma unui cub de sticlă.

Acum au scos la vânzare locuința din Los Angeles căreia îi spuneau, până de curând, „acasă”.

Prețul de vânzare al impresionantei proprietăți este de 15.2 milioane de dolari. A fost construită în 2019, iar ei au cumpărat-o imediat după aceea.

Casa este una extrem de spațioasă. Dispune de 10 dormitoare, 11 băi mari și 3 băi de serviciu. Este compusă din două corpuri: casa principală și cea de oaspeți.

Printre vecini se află și fratele lui Joe Jonas, Nick Jonas. Acesta locuiește în apropiere alături de soția lui, frumoasa Priyanka Chopra.

Locuința are o grădină mare cu piscină și zone de relaxare. Bineînțeles, spații de relaxare și entertainment se regăsesc și la interior. Vorbim aici despre un cinematograf privat sau club propriu cu lumini și stație de DJ.

Cum arată casa ca un cub de sticlă cumpărată de Joe Jonas și Sophie Turner

Scrie un comentariu