Stiri Interne

În ce a investit Simona Halep milioanele câștigate din tenis

Scris de Alexandru Manea

Simona Halep a câștigat milioane de euro din competițiile sportive derulate în ultimii ani. O mare parte din câștiguri au fost reinvestite, în imobiliare și, mai nou, în afaceri de turism. Iată despre ce este vorba!

În ce a investit Simona Halep milioanele câștigate din tenis

Simona Halep are la activ multe competiții câștigate, unele în care s-a clasat pe locul doi. Conturile sale au crescut astfel cu milioane de euro, sume consistente venind și în urma contractelor de publicitate. Sportiva a decis ca o mare parte din aceste venituri să fie reinvestită. A ridicat vile, blocuri  cu apartamente, chiar a cumpărat și un hotel în Poiana Brașov.

Investiții la malul mării

Primele investiții au avut loc în orașul ei natal, Constanța. Acolo Simona și-a construit mai multe vile pentru locuit, iar în nordul stațiunii Mamaia se ridică acum un bloc de apartamente ce vor fi închiriate pentru turiști. Blocul are la ultimele două etaje un penthouse vast ce va rămâne ca pațiu de locuit al familiei Halep.

Hotel în Poiana Brașov

Interesant este că Halep și-a orientat atenția și spre zona montană. Conform Click, a cumpărat cu 2 milioane de euro hotelul de patru stele Drachenhaus din Poiana Braşov.

Acesta are 24 de camere și apartamente și este amenajat cu detalii medievale: blazoane, halebarde, armuri, scuturi, săbii dar şi picturi originale.

 

#❤️⌚️ @hublot

A post shared by Simona Halep (@simonahalep) on

Last practice before my match tomorrow. Let s go😬

A post shared by Simona Halep (@simonahalep) on

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu