News

In apropierea zilei de nastere, Anca Rusu a primit cel mai frumos cadou! Vedeta tv s-a casatorit cu iubitul ei, Stefan Lungu!

Scris de Administrator

Anca Rusu a primit cel mai frumos cadou posibil, cu doar cateva zile inainte de a implini frumoasa varsta de 27 de ani. Prezentatoarea Observatorului de weekend de la Antena 1 a fost ceruta de sotie de iubitul ei, Stefan Lungu. Acesta din urma i-a facut o surpriza de proportii Ancai, punand la cale chiar si nunta care s-ar parea ca a avut loc aseara, la Castello Di Velona din Italia.

anca-rusu-stefan-lungu111

Anca Rusu si Stefan Lungu si-au unit destinele aseara, in cadrul unei ceremonii secrete ce a avut loc aseara la Castello Di Velona din Italia, conform revistei VIVA.

Surpriza frumoasa pe care Stefan i-a facut-o iubitei sale reprezinta cel mai frumos cadou pe care aceasta l-ar fi putut primi acum, cu doar cateva zile inainte de a implini 27 de ani.

Se pare ca Stefan Lungu a planificat in detaliu, vreme de aproximativ un an, alaturi de prieteni si de agentia Kiss Travel, nunta secreta in cadrul careia ii va jura Ancai Rusu iubire vesnica, informeaza revista VIVA.

Anca a fost chemata in Italia cu pretextul unei sedinte foto ce urma sa aiba loc la Castello Di Velona. Ajunsa la locul cu pricina, prezentatoarea Observatorului de weekend de la Antena 1 a fost ceruta in casatorie in fata castelului, in prezenta familiei si a prietenilor apropiati.

Ceremonia a avut loc aseara.

Scrie un comentariu