ADPM Beauty

Implantul fesier cu silicon: Dr. Iancu Morad explica in ce mod se realizeaza!

Scris de Alexandru Manea

Considerata multa vreme o interventie tabu, implantul fesier castiga teren si devine, incet si sigur, una dintre cele mai in voga interventii estetice. Din ce in ce mai multe doamne si domnisoare isi doresc un posterior perfect rotund, ferm, care sa le ofere feminitate si sex-appeal.

Implantul fesier cu silicon: Dr. Iancu Morad explica in ce mod se realizeaza!

In special avand si ca reper faptul ca, peste ocean, cele mai apreciate vedete pe social media isi expun cu mandrie o astfel de silueta voluptoasa. Inovatile tehnologiei fac ca aceasta procedura sa se desfasoare acum foarte usor, cu rezultate spectaculoase si de lunga durata, timp de recuperare minim si fara dureri mari.

In Romania, medicul estetician Iancu Morad realizeaza aceasta procedura si explica in ce mod are loc interventia si cui se adreseaza.

“Implantul fesier cu silicon este o procedura ce tine de chirurgia estetica si are menirea de a remodela si augumenta zona posteriorului. Interventia chirurgicala se desfasoara sub anestezie generala, iar incizia se realizeaza interfesier, pentru a nu lasa cicatrici vizibile. Dupa ce este creat un “buzunar” submuscular sau supramuscular se insereaza implanturile fesiere. Cea mai des intalnita metoda de amplasare a acestuia este cea submusculara”, spune medicul estetician Iancu Morad.

Interventia dureaza aproximativ doua ore, iar ulterior se recomanda cateva zile de repaos.

“Femeile care au slabit mult sau cele care au fesele plate si neatragatoare sunt cele care isi doresc cel mai mult un posterior mai generos si mai armonios. A existat de-a lungul timpului o reticenta din partea acestora in a urma acest tip de interventie, din teama si lipsa de informare concreta. De cele mai multe ori, le-a fost teama fie de durere, fie de efecte secundare. Acum insa lucrurile de schimba, iar implantul fesier cu silicon devine o procedura tot mai ceruta multumita si avansului tehnologiei. Operatia se desfasoara rapid, dureaza doar doua ore. In primele zile dupa interventie pot aparea mici dureri, amorteala sau vanatai, care sunt insa normale. In primele zile recomand repaos la pat, iar apoi activitatile zilnice pot fi reluate. Recomand si evitarea exercitiilor fizice solicitante in primele doua luni de la operatie”, explica medicul Iancu Morad.

Efectele secundare ce consta in deplasarea sau spargerea pungilor cu silicon sunt putin probabile daca pacienta respecta ca la carte indicatiile medicului estetician.

Noile trenduri inedite in medicina estetica, explicate de Dr. Iancu Morad

“Orice interventie chirurgicala este supusa unor riscuri. Pentru ca ele sa fie minime, pacienta trebuie sa respecte cu strictete recomandarile medicului. Efectele operatiei se vad imediat si sunt indelungate, iar implantul cu silicon este cea mai buna metoda pe care o recomand pentru remodelarea acestei zone. In cazul in care pacienta va dori sa renunte la implanturi in timp, atunci acest lucru este posibil si este simplu si consta  intr-o interventie de scurta durata”, mai spune medicul estetician Iancu Morad.

 

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu