Stiri Interne

Implant de păr după incendiul din Colectiv. Viața după teribila tragedie!

Scris de Alexandru Manea

Tedy Ursuleanu, una din victimile incendiului din clubul Colectiv din toamna anului 2015, este femeie incredibil de puternică. A luptat cu durerea cauzată de rănile terifiante, poartă o mână bionică, iar recent, a reușit să își acopere zonele arse de pe scalp cu implant de păr. Iată ce povestește!

Implant de păr după incendiul din Colectiv. Viața după teribila tragedie!

Tedy Ursuleanu este o tânără de 30 de ani care a supraviețuit incendiului din clubul Colectiv. A supraviețuit, însă, trăind chinul aferent efectelor groaznice ale flăcărilor. Din octomrbie 2015 și până în prezent a avut de îndurat dureri inimaginabile, cauzate de arsuri pe cap, spate și mâini. A ajuns chiar să poarte o mână bionică, un dispozitiv ce o ajută șă își folosească membrul stâng rămas fără degete.Tedy a avut puterea de a trece peste aceste chinuri îngrozitoare și de a-și trăi viața cu optimism. A apelat acum ceva vreme chiar la un medic cunoscut din România, Felix Popescu, pentru implant de păr. Acum, tânăra are din nou podoabă capilară peste zonele scalpului afectate de flăcările din club.

„Sunt bine! Mă bucur că mi-am revenit cât de cât. Mâna bionică, pe care o am de câteva luni, nu o port tot timpul, doar atunci când este nevoie! Am fost luna asta şi la un control medical şi am primit aviz că pot conduce o maşină hidramată. Aşa că vreau să încep să fac şi şcoala de şoferi, la începutul anului viitor, lucru care nu îmi era permis fără mâna bionică”, a declarat ea.

Scrie un comentariu