Stiri Interne

De vineri, incepe „D-Paparazzi” la Kanal D! Ilinca Vandici pune vedetele sub lupa!

Scris de Administrator

Incepand de vineri seara, Ilinca Vandici da startul unui nou sezon al emisiunii „D-Paparazzi” de la Kanal D. Iata ce surprize le pregateste vedeta telespectatorilor ei!

ilinca-vandici-kanal-d

Ilinca Vandici deschide un nou sezon al emisiunii “D-Paparazzi” vineri, 5 septembrie, la 22.15, la Kanal D! Frumoasa prezentatoare le va dezvalui telespectatorilor Kanal D jurnalul secret al celebritatilor autohtone, intr-un format fresh, accesibil, dinamic.

“Abia astept sa descoperim impreuna ce mai fac vedetele noastre, unde ies, ce hobby-uri au, cum se mentin in forma, cum si unde se distreaza, ce preferinte vestimentare sau culinare au si multe alte lucruri interesante pentru telespectatori. Viata secreta a starurilor va fi pusa sub lupa in fiecare vineri, de la 22.15, la Kanal D!”

Pentru aceasta noua ipostaza de prezentatoare a emisiunii “D-Paparazzi”, Ilinca Vandici vine cu un look proaspat si gata sa dezvaluie cele mai interesante stiri din showbiz.

Intr-un décor nou, luminos in acord cu viata glamour a vedetelor care fac subiectul show-ului, Ilinca Vandici va asteapta in fiecare vineri, de la 22.15, sa urmariti “D-Paparazzi”, la Kanal D!

Scrie un comentariu