Stiri Interne

Ilinca Vandici a căzut în depresie în timpul pandemiei. Ce decizie a luat!

Scris de Ana Kozma

O vedem mereu cu zâmbetul pe buze și o atitudine pozitivă, însă perioada pandemiei a adus-o pe Ilinca Vandici în pragul depresiei. Iată ce decizie a luat atunci vedeta!

Ilinca Vandici a căzut în depresie în timpul pandemiei. Ce decizie a luat!

Perioada pandemiei ne-a afectat pe toți într-un fel sau altul. Pentru unii oameni a însemnat chiar ajungerea la depresie. Se pare că la un pas de depresie a fost și Ilinca Vandici. Stările de anxietate au determinat-o pe vedetă să apeleze la ajutor specializat. Mai exact, a trimis-o în cabinetul psihologului.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ilinca Vandici (@ilinca.vandicioficial) pe

„Am ieșit din perioada pandemiei cu ședințe la terapeut. Nu e un lucru puțin pentru că tind să cred că societatea în care trăim și mai ales generația noastră are un nevoie de un pic de ajutor. Are nevoie de un șut în fund, ca să se trezească un pic la realitate. Să-și dea seama de lucrurile care se întâmplă fără a cădea în diverse pase mai proaste, stări mai dubioase, fără chef”, a declarat Ilinca Vandici, pentru Libertatea.

Bravo, ai patratele pe abdomen! Ilinca Vandici, slaba-bat la sase luni dupa nastere!

Nu este pentru prima oară când vedeta se confruntă cu anxietatea. După venirea pe lume a fiului ei, Zian, Ilinca Vandici a trecut prin depresia postnatală. Atunci nu a apelat la ajutor specializat. Dar spune că decizia luată atunci, de a nu merge la psiholog, nu a fost una bună pe termen lung.

„Lunile acestea de pandemie în care am stat acasă, nu am făcut nimic, nu am putut să muncesc, să mă întâlnesc cu prietenii mei, m-au readus cumva în aceeași stare pe care o aveam atunci. Mi-am dat seama că ceva nu este în regulă pentru că nu mă mai simțeam eu așa cum trebuia. Am luat decizia să vorbesc cu cineva despre asta, dacă am înnebunit sau chiar mi se întâmplă niște lucruri. Ei bine, sunt reale, se întâmplă și tocmai de asta o dată pe săptămână stau de vorbă cu un psihoterapeut. Mă ajută să conștientizez ce viață frumoasă am, ce familie frumoasă am. Și că dacă am stări mai puțin plăcute e firesc să le am, doar că nu trebuie să le dau foarte mare atenție”, a mai povestit ea.

Scrie un comentariu