Evenimente News

Nadia Comaneci, Ion Tiriac si Andreea Marin Banica, printre invitatii care l-au celebrat pe Ilie Nastase la petrecerea Moet&Chandon

Scris de Christian Stan

Moët & Chandon, sampania asociata succesului si luxului inca din 1743, anunta continuarea parteneriatului cu Ilie Nastase, sportivul iconic al secolului XX. Moët & Chandon, prin tot ceea ce reprezinta marca, sarbatoreste dedicația pentru lux si stilul de viața plin de succes printr-o petrecere exclusivista dedicata lumii bune din Bucuresti.

Moët & Chandon este de multa vreme suporter si sustinator al tenisului la nivel international, devenind, in timp, sinonim al victoriilor si al rezultatelor de exceptie. In 2011, Moët & Chandon si-a anuntat parteneriatul la nivel global cu ATP World Tour, reafirmand apropierea casei de evenimentele sportive de elita din intreaga lume.

Sebe Razvan Daniel, Marketing Manager De Silva, unic distribuitor Moët & Chandon pe piata romaneasca: “Ilie Nastase este intr-adevar un sportiv reprezentativ atat pentru spectatorii din Romania, cat si pentru cei din intreaga lume, un nume care este rostit cu respect si apreciere. Am gandit aceasta petrecere aniversara pentru a sarbatori asocierea celor doua nume Moët & Chandon si Ilie Nastase ca ambasador al marcii, ambele recunoscute pentru dedicarea lor excelentei si profesionalismului.”

Ilie Nastase: “Alaturarea numelui meu cu cel al unui brand atat de mare si cu asemenea conotatii pozitive precum Moët & Chandon ma onoreza si, evident, ma obliga in aceeasi masura. Intr-adevar, imi doresc foarte mult ca fiecare dintre noi sa avem cat mai multe momente in care sa putem sarbatori competitii, castiguri, succese, atat in sport, cat si in viata de familie si, nu in ultimul rand, in business.”

Printre invitatii prezenti La Brasserie s-au numarat Ilie Nastase, Ion Tiriac, Nadia Comaneci, Amalia Nastase, Octavian Belu, Andreea Esca si Alexandre Eram, Andreea Marin Banica, Andreea Raicu, Mihaela Geoana, Adrian Sina si Anca Serea, Victor Hanescu, Oana Cuzino, Mircea Solcanu, Rebeca Walter, Mihaela Drafta, Veronica Pascu si Adrian Dura, Daniel Buzdugan, Mihai Morar, Bianca Ionita, Maria Marinescu, Giulia Nahmany si Mirela Bucovicean (Molecule F).

Scrie un comentariu