News Stiri Interne

Ilie Nastase a implinit 71 de ani tot alaturi de Brigitte. Nu mai divorteaza!

Scris de Christian Stan

Viata lor, scenariu de telenovela sud-americana. La o saptamana dupa ce anunta cu surle si trambite pe Facebook ca divorteaza din cauza Amaliei Nastase, Brigitte s-a razgandit si i-a organizat o petrecere surpriza lui Ilie, tocmai la Saint Tropez, cu prilejul zilei sale de nastere.

Varsta de 71 de ani nu l-a surprins pe Ilie Nastase barbat singur, asa cum se astepta multa lume dupa scandalul monstru de saptamana trecuta, cand Brigitte anunta ca divorteaza printr-un post pe Facebook.

Brigitte si-a luat talpasita din tara si a plecat la Saint Tropez, acolo unde a decis ca-l mai iubeste inca pe Ilie si nu este timpul unui divort. Brigitte si sora ei Cristina i-au organizat astfel petrecerea aniversara lui Ilie, celebrul tenisman implind pe 19 iulie varsta de 71 de ani. Ilie Nastase a fost celebrat cu mare fast la localul L’Opera, unul dintre cele mai scumpe restaurante de pe Riviera Franceza.

”Pentru că astăzi este doar pentru tine, îţi urez La mulţi ani!, sănătate, împlinire spirituală şi ochişorii ăia verzi şi blânzi ai tăi să nu mai fie trişti niciodată!”, a fost mesajul pe care Brigitte Sfăt i l-a transmis soțului ei pe Facebook.

Scrie un comentariu