Stiri externe

II despart 29 de ani! Iat-o pe Madonna impreuna cu noul ei iubit!

Scris de Christian Stan

La doar o luna de la despartirea de Brahim Zaibat, Madonna iubeste din nou… un tinerel. Norocosul este nimeni altul decat Timor Steffens, un coregraf in varsta de 26 de ani alaturi de care Madonna lucreaza intens la un proiect de dans. Prima fotografie a celor doi dateaza din noaptea dintre ani, iar Regina Pop pare extrem de fericita in bratele amorezului sau.

madonna
Ea are 55 de ani si el doar 26, insa diferenta de varsta nu pare sa fie un impediment in calea fericirii. Madonna pare extrem de incantata de noua ei achizitie, dansatorul Timor Steffens, alaturi de care isi petrece acum vacanta de iarna in Alpii Elvetieni. Aceasta este prima fotografie a celor doi si a fost facuta la petrecerea de Anul Nou organizata la vila designerului Valentino.

madonna-new-toy

Relatia dintre Madonna si Timor a avansat cu pasi repezi, dansatorul petrecandu-si vacanta in Alpii Elvetieni alaturi de cantareata si de copiii acesteia. Se pare ca Timor este bun prieten cu Rocco, care are 13 ani. Cei doi sunt pasionati de snowboard si au postat cateva fotografii pe Instagram in care par sa se inteleaga de minune.

Scrie un comentariu