Stiri externe

A iesit scandal dupa ce un medic a sustinut ca Ducesa Kate Middleton si-a facut botox

Scris de Ana Kozma

A iesit recent scandal dupa ce un medic estetician din Londra a sustinut public faptul ca Ducesa Kate Middleton si-a facut botox! Afla de aici toate detaliile!

A iesit scandal dupa ce un medic a sustinut ca Ducesa Kate Middleton si-a facut botox

Un chirurg plastic de la o renumita clinica din Londra a sustinut public faptul ca Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, si-a facut botox, ceea ce a starnit un veritabil scandal. Conform presei internationale, chiar reprezentantii Palatului Kensington au negat aceste informatii, miscare pe care Casa Regala o face extrem de rar.

Simona Halep, felicitata de Kate Middleton dupa ce a castigat Wimbledon

Saptamana aceasta, Dr. Muir Somji de la clinica Dr. Medi Spa din Londra, a postat pe Instagram doua fotografii cu Ducesa Kate Middleton, sustinand ca aceasta si-a pus Botox.

„Kate a noastra adora putin baby botox. Pacientii vin de departe la mine pentru aceasta procedura. Este foarte simplu! Nu exista nici o scuza pentru medici sa ii lase pe pacienti cu sprancenele cazute la podea. Este vorba despre eliminarea ridurilor fine din zona fruntii. Magia procedurii baby botox are efect imediat. Reduce ridurile fine si repozitioneaza sprancenele. In prezent, 90% dintre pacientii meu au baby botox si sunt fericiti 3-4 luni dupa efectuarea procedurii”, statea scris pe Instagram, in dreptul imaginilor cu Kate Middleton.

Silueta de ducesa. Ce mananca zi de zi Kate Middleton!

Dupa reactia Palatului Kensington, postarea a fost insa stearsa de pe Instagram.

Reprezentantii Casei Regale fac extrem de rar declaratii cu privire la zvonuri aparute inn spatiul public.

 

Despre autor

Ana Kozma

Scrie un comentariu