ADPM Beauty Stiri externe

Cum arata iepurasii Playboy fara machiaj! FOTO & VIDEO

Scris de Administrator

Afiseaza mai mereu o imagine perfecta in filme si pictoriale, insa v-ati intrebat vreodata cum arata iepurasii Playboy si actritele din filmele pentru adulti fara pic de machiaj? Iata raspunsul!

iepurasi-playboy

De fiecare data, atunci cand apar in filme sau pictoriale, iepurasii Playboy si actritele din filmele pentru adulti au chipul acoperit cu produse de make-up, iar de naturalete nici ca poate fi vorba. V-ati intrebat vreodata insa cum arata ele sub straturile de machiaj? Ei bine, Melissa Murphy, reputat make up artist, le-a fotografiat atat inainte de a fi machiate, complet natural, cat si dupa. Scopul? De a le arata lumii in ambele ipostaze, cu diferentele de rigoare.

iepurasi-playboy1

Adriana Sephora

iepurasi-playboy2

Kissa Sins

Fotografiile cu iepurasii Playboy si actritele din filmele XXX nemachiate sunt postate pe contul de Instagram al Melissei Murphy, care a ajuns deja la aproape 10.000 de followeri.

Celebrul make up artist si-a dorit, prin acest demers, sa evidentieze munca ce sta in spatele imaginii acestor starlete, dar si faptul ca, in viata de zi cu zi, acestea sunt femei absolut obisnuite, cu riduri, pungi sub ochi sau puncte negre.

iepurasi-playboy3

Ashleigh Hannah

iepurasi-playboy4

Khloe Terae

iepurasi-playboy5

Kaley Kade

iepurasi-playboy6

Tahlia Paris

Scrie un comentariu