Stiri externe

Idris Elba este cel mai sexy barbat din lume in anul 2018!

Scris de Iancu Iulia

Idris Elba, la 46 de ani, este considerat starul Hollywood-ului si a fost inconorat cu titlul de cel mai Sexy Barbat din lume, in anul 2018.

 

Ultimele aparitii din serialul HBO, The Wire si rolul din franciza Marvel, Thor ne-au lasat suspinand dupa ochii sai patrunzatori si dupa zambetul acela care topeste orice inima de gheata.

Ce credeti ca a rapsuns Idris Elba cand a auzit ca a fost declarat cel mai sexy babrat din lume?

„Mi-am spus: Nu se poate! Pe bune? M-am uitat in oglinda, m-am verificat din toate unghiurile si m-am gandit: Da, esti destul de sexy astazi. Ca sa fiu sincer, a fost un sentiment frumos, a fost o surpriza care mi-a dat mai multa incredere in mine.” – a declarat Idris pentru revista PEOPLE

Elba a fost un atlet in adevaratul sens al cuvantului, a trecut prin toate sporturile: fotbal, cricket, hockey, rugby si bascketball, insa actorul sustine ca a avut parte de o perioada tare ciudata in adolescenta sa, in care copiii radeau mereu de el.

„Eram foarte inalt si slab, iar numele meu era Idrissa Akuna Elba, da? Am fost sursa lor de amuzament, mult timp. Dar imediat cum mi-a crescut mustata, am devenit cel mai cool baiat din scoala. Mi-am lasat mustata si am devenit musculos.” – a mai adaugat actorul

Atunci cand nu este unul dintre cei mai straluciti acotri ai Hollywood-ului, Elba este Dj in Ibiza, merge in Thailanda pentru kickboxing, creeaza tinute pentru propria sa colectie de haine sau pregateste nunta impreuna cu logodnica sa. Idris Elba a cerut-o in casatorie pe Sabrina Dhowre, modelul de 29 de ani, in luna februarie. Intrebat care a fost cel mai important moment din viata sa, Idris a raspuns:

“Sa fiu martorul nasterii copilului meu a fost cel mare si frumos moment pe care l-am trait vreodata.” Elba are doi copii din relatii anterioare: pe Isan, in varsta de 16 ani si pe Winston, care are 4 ani.

Despre autor

Iancu Iulia

Scrie un comentariu