Style Radar

Idei de cadouri cu diamante de la Kultho

Scris de Sorin Dutoiu

Kultho propune pentru sarbatori o selectie de cadouri cu diamante, bijuterii finisate manual si ceasuri cu mecanisme de manufactura ce imbraca de fiecare data un design impecabil.

Idei de cadouri cu diamante de la Kultho

Pentru doamne, Kultho propune bijuterii Messika si Roberto Coin cu diamante sau perle pe care brandul Mikimoto le cultiva cu traditie inca din 1893 – bratari, cercei, coliere si inele. Apoi, colectiile de bijuterii Marco Bicego, ce amintesc de paradisuri indepartate, ori formele inspirate de natura prezente in creatiile artistei Annamaria Cammilli.

Pentru barbati,  Kultho propune bijuterii ale brandurilor Baraka si Zancan, din aur, cu pietre pretioase, sau butoni Antora, brichete S.T.Dupont sau instrumente de scris de la Mont Blanc si Montegrappa.

La capitolul ceasuri, propunerile vin din partea brandurilor Chopard, Frederique Constant, Hermes, Longines, Movado, Baume & Mercier, Breitling, Edox, Rado sau Union Glashütte.

 

 

View this post on Instagram

 

The holidays are just around the corner. Are you ready to shine? #Kultho #ForeverDiamonds #TimelessMoments #HolidayGifts #CadouriPretioase

A post shared by KULTHO (@kultho_foreverdiamonds) on

Vedetele industriei ceasurilor de lux. Cine a fost premiat la gala Lifetime Awards!

Despre autor

Sorin Dutoiu

Scrie un comentariu