ADPM Cool

Idei creative pentru amenajarea biroului! Transforma-ti spatiul de munca intr-unul care te inspira!

Scris de Administrator

Specialistii de la harpersbazaar.com si-au pus la contributie talentul si priceperea in tot ceea ce inseamna arta frumosului pentru a intocmi un set de idei numai bune de pus in practica atunci cand vrei sa-ti re(decorezi) biroul.

birou-acasa-idei

Indiferent ca lucrezi de acasa sau nu, biroul trebuie intotdeauna sa fie locul in care sa-ti faca placere sa iti petreci timpul si sa te inspire pentru a-ti putea face cat mai bine treaba. Tocmai de aceea, felul in care el este amenajat e extrem de important!

birou-acasa-idei1

Decoreaza-ti spatiul de munca folosindu-te de un tapet cu imprimeuri indraznete.

birou-acasa-idei2

Foloseste-ti calendarul pe post de decoratiune pentru perete!

birou-acasa-idei3

In caz ca job-ul tau se invarte in zona fashion ori lifestyle, mediul in care lucrezi trebuie sa te inspire in acest sens. O idee ar fi sa alegi campaniile fashion care iti plac cel mai mult, sa le inramezi si sa le folosesti ca elemente de decoratiune.

birou-acasa-idei4

Adauga un strop de glamour spatiului destinat muncii folosindu-te de candelabre chic.

birou-acasa-idei5

Fiindca pentru ca totul sa mearga ca la carte ai nevoie de o cat mai buna organizare, atunci cand decorezi, nu uita sa incluzi si cateva spatii de depozitare pentru dosare si tot soiul de documente.

birou-acasa-idei6

Daca vrei sa iti inveselesti spatiul de lucru, culorile in contrast reprezinta alegerea perfecta.

birou-acasa-idei7

Daca insa, din contra, preferi un spatiu cat mai simplu cu putinta si vrei ca nimic din jurul tau sa nu-ti distraga atentia de la ceea ce ai de facut, opteaza pentru tonuri de alb.

birou-acasa-idei8

Florile naturale in culori vii si accentele aurii sunt de asemenea o idee foarte buna atunci cand vine vorba despre decoararea biroului.

birou-acasa-idei9

In caz ca preferi mai degraba luxul si opulenta decat un stil minimalist, iata o idee si pentru tine!

Scrie un comentariu