ADPM Health

Icrele, alimentul ideal pentru un meniu echilibrat! Iata cum trebuie sa le consumi!

Scris de Administrator

Specialistii in nutritie ne recomanda, pentru un stil de viata sanatos si echilibrat, sa includem icrele in meniul nostru, acestea avand un continut ridicat de nutrienti valorosi. Iata cum sa le alegi intotdeauna pe cele mai sanatoase si mai gustoase cu putinta!

salata-icre

Icrele sunt extrem de gustoase, avand o valoare alimentara ridicata si aducand o multime de beneficii organismului nostru. Au un continut ridicat de vitamina A, acid folic, dar mai ales de fosfor.

salata-icre1

Tocmai de aceea, nutritionistii au avut grija sa le includa pe lista alimentelor necesare atunci cand vine vorba despre un meniu echilibrat si sanatos.

salata-icre2

Ceea ce caracterizeaza icrele este ca au o cantitate mare de omega 3 si acizi grasi polinesaturati, nutrienti valorosi ce ajuta organismul sa se fereasca de afectiuni precum diabetul, obezitatea, bolile de inima si artroscleroza.

salata-icre3

La fel ca si in cazul pestelui, icrele reprezinta si ele un tip de aliment care trebuie consumat doar dupa ce ne-am asigurat in prealabil ca provine din surse sigure, intrucat altfel pot contine substante nocive pentru sanatatea noastra.

De aceea, specialistii recomanda produsele companiei 100% romanesti Negro 2000(www.negro2000.ro), care ofera icre prelucrate la cele mai inalte standarde europene, dupa o tehnologie de varf, fara E-urile atat de daunatoare organismului.

salata-icre-de-crap-negro2000

Salata de icre de crap este un preparat delicios din cale afara, cu un continut ridicat de vitamine! Aceasta salata se poate servi sub mai multe forme, cum ar fi ca umplutura a unor legume. Are un gust deosebit care cu greu il veti da uitarii!

salata-icre-de-crap-si-stiuca-negro2000

Alte variante mai sunt, bineinteles, si icrele de hering sau de stiuca, la fel de gustoase si benefice organismului.

salata-icre-de-hering-si-stiuca-negro2000

Scrie un comentariu