ADPM Health News

Iata secretul formei de invidiat a lui Daniel Craig!

Scris de Christian Stan

Considerat unul dintre cei mai sexy barbati din lume si fara indoiala cel mai bine facut James Bond din istorie, Daniel Craig isi datoreaza forma fizica unor tratamente minune. Una dintre tehnicile practicate de Craig este crioterapie, care consta in expunerea corpului pentru scurte durate de timp la temperaturi de pana la -130 de grade.

Are un corp pentru care este invidiat de barbati si admirat de femei, insa forma fizica a lui Daniel Craig este rezultatul multor ani de munca si tehnici speciale de antrenament.

Actorul care il joaca pe James Bond este adeptul crioterapiei, o tehnica care consta in expunerea corpului la temperaturi foarte scazute, de pana la -130 de grade, pentru a stimula circulatia sangelui si a dubla posibilitatea timpului de antrenament.

„Daniel Craig a folosit aceasta tehnica ca o parte din regimul sau de antrenament inca dinainte de primul film din seria James Bond. Urmeaza aceste sedinte de crioterapie de cateva ori pe an”, declara o sursa de incredere pentru DailyMail.

Tratamentul consta in expunerea corpului la temperaturi de pana la -130 de grade, vreme de 3 minute, iar socul suferit de organism duce la eliberarea de endorfine si are ca rezultat vindecarea micilor nevralgii si probleme musculare.

„Odata cu eliminarea endorfinelor, oamenii se simt mai energizati si au mai mult oxigen. O astfel de terapie duce la dublarea capacitatii de antrenament in sala de fitness”, declara un specialist.

Daniel Craig este client al Champneys Spa, o clinica de specialitate din Anglia, una dintre putinele spa-uri din lume specializate in crioterapie.

Scrie un comentariu