News

Iata dovada! Robert Pattinson si Kristen Stewart formeaza un cuplu!

Scris de Christian Stan

Cu toate ca amandoi au negat in repetate randuri zvonurile unei relatii, se pare ca Robert Pattinson si Kristen Stewart formeaza un cuplu si in viata de zi cu zi, nu numai in filmele din seria „Twilight”. Fotografia de mai sus spune totul si a fost realizata aseara, la New York.

In cel mai recent interviu al sau, acordat revistei „Vanity Fair”, Robert Pattinson nega zvonurile unei relatii cu partenera sa de platou din „Twilight”, insa o lauda pe aceasta si spunea despre ea ca este cea mai talentata actrita din generatia sa.

Aseara insa, la premiera celui mai nou film in care joaca Pattinson, cei doi actori au fost surprinsi intr-o masina in ipostaze tandre. Pattinson si Stewart s-au sarutat in limuzina, inainte de a pasi pe covorul rosu la premiera peliculei „Water for Elephants”. Zvonurile unei relatii intre cei doi au aparut imediat ce prima pelicula din seria „Twilight” a fost lansata, insa au fost negate de fiecare in parte. Pana acum, Pattinson si Stewart nu au fost surprinsi pe picior gresit.

In pelicula regizata de France Lawrence, Robert Pattinson joaca alaturi de Reese Winterspoon si de Christoph Waltz. Initial, regizorul nu a stiut daca Pattinson este sau nu un actor bun, insa a sfarsit prin a declara ca are un magnetism aparte si ca acesta este, fara indoiala, „James Dean al generatiei actuale”.

Scrie un comentariu