News Style Judgement

Iata cum s-au imbracat vedetele la deschiderea magazinului Escada!

Scris de Administrator

Escada a deschis saptamana aceatsa un nou magazin in Bucuresti. La evenimentul de deschidere, care a inclus si o prezentare de moda pe culoarele hotelului Marriott, au participat mai multe persoane publice. Iata cum s-au imbracat vedetele prezente.

Vedete din lumea modei si a culturii, personalitati din mediile de afaceri si ale vietii publice, precum si reprezentanti ai mass-media au participat la evenimentul de lansare a noului magazin Escada.

Inainte de un cocktail oferit cu aceasta ocazie, invitatii au putut admira cea mai noua colectie ESCADA Pre-Fall 2012, prin intermediul unei prezentari de moda exclusiviste.

Colectia exploreaza spiritul femeii care adora sa calatoreasca – femeia activa, pregatita oricand de o noua aventura.

Aceasta colectie de tinute din casmir si genti din piele pentru calatorie dezvaluie imprimeuri distincte si luxul specific care o insotesc in drumurile de la Heathrow la Hong Kong sau direct de la elicopter catre hotel, in stilul inconfundabil ESCADA.

Magazinul de 80 metri patrati a fost deschis la inceputul lunii martie si este situat in galeria The Grand Avenue situata la parterul hotelului JW Marriott Bucuresti. 

Acesta subliniaza noul concept de magazin ESCADA, care accentueaza eleganta contemporana, stralucirea  si feminitatea seducatoare a directiei abordate de linia vestimentara.

Podeaua de culoare inchisa si peretii decorati cu auriu creeaza o ambianta luxoasa, dar, in acelasi timp, intima si relaxanta. Culorile contrastante si materialele folosite induc o atmosfera revigoranta si primitoare, care scoate in evidenta creatiile ESCADA.

Scrie un comentariu