News

Iata cum arata prima casa transparenta din lume!

Scris de Administrator

Arhitectul Sou Fujimoto a creat prima casa transparenta din lume, care se situeaza in Tokio, Japonia. Acesta a creat casa in asociere cu conceptul de a trai intr-un copac. Iata cum arata o casa transparenta

Daca nu aveti nimic de ascuns, atunci sunteti perfect pentru a trai in aceasta casa transparenta din Tokio, Japonia. Cunoscuta sub numele de ,,House NA”, locul este extrem de luminos, insa fara nici un pic de intimitate.

Casa se intinde pe o suprafata de aproximativ 90 de metri patrati si a fost construita de Sou Fujimoto Architects. Proiectul este asociat cu conceptul de a trai intr-un copac.

,,Cel mai important la a locui intr-un copac este faptul ca locurile nu sunt izolate, sunt conectate intre ele, astfel ca poti auzi vocea persoanei care este mai sus sau mai jos decat tine”, a declarat Sou Fujimoto.

,,Cadrul alb, din otel, nu se aseamana deloc cu un copac. Cu toate acestea, experienta si traiul in aceasta casa este o adaptare contemporana, in incercarea de a intelege ce au simtit stramosii nostri, in momentul in care au locuit in copaci”, a completat Sou Fujimoto.

Scrie un comentariu