News

Iata cum a slabit Jojo dupa nastere

Jojo a reusit ca la doar o luna dupa nastere sa revina la greutatea initiala. Actrita a imbinat un regim alimentar format din carne slaba, salate, fructe, cu masaje corporale. Acum se declara incantata de forma ei fizica.

Pentur Jojo nu a fost frte greu sa revina la greutatea de dinainte de a ramane insarcinata. Si asta doar intr-o luna de zile. Actrita a avut noroc sa slabeasca mancand chiar alimentele ei preferate. In pararel, a facut sport, a baut multa apa si a apelat la sedinte de masaj si tratamente corporale.

„Am avut pur si simplu grija sa mananc ceea ce trebuie: carne slaba, salate, fructe si multa apa. In plus, am apelat la masaje si la tratamente corporale speciale pentru recapatarea tonusului muscular si al pielii. Am inceput usor, usor sa fac si sport. Curand ma voi intoarce la sala de firness si voi relua orele de jogging”, a declarat Jojo.

O alta mamica celebra, Giulia Nahmany, a reusit sa slabeasca nu mai putin de 30 de kilograme: “M-am ingrasat foarte mult pe perioada sarcinii, inca mai am de slabit, dar cred ca sunt pe drumul cel bun. Fac mult sport si mananc multe salate. Este adevarat ca si fetita mea imi consuma multe energie si sunt mai activa acum decat eram inainte.

Am tras mult ca sa slabesc peste 30 de kg si inca mai am de dat jos, dar sunt pe drumul cel bun. Fetita mea ma ajuta sa slabesc, pentru ca toata ziua ma tine in priza si consum multa energie. Sunt extrem de fericita ca sunt mamica, este cel mai frumos lucru pe care l-am trait”.

Andra, la randul ei, a dat jos rapid 15 kilograme: „Nu am facut absolut nimic, ca sa slabesc. Am slabit 15 kilograme dupa ce am nascut si apoi m-am apucat de masaje. Mai am trei kilograme de dat jos si gata”.

Cantareata Monica Anghel a slabit 20 de kilograme practicand aikido. „Fiul meu ma mentine in forma, in plus m-am reapucat de antrenamentele de aikido”, a spus ea.

Scrie un comentariu