News Style Radar

Iata cele mai elegante cupluri de pe covorul rosu de la Cannes

Scris de Administrator

Festivalul de Film de la Cannes are in centrul atentiei filme minunate, petreceri de lux, iahturi si aparitii spectaculoase pe covorul rosu. Iata care sunt cuplurile care au facut senzatie in acest an, la Cannes

Festivalul de Film de la Cannes nu are in centrul atentiei doar filmele, ci si aparitiile spectaculoase ale vedetelor si cuplurilor. Iata care sunt cele mai senzationale aparitii de pe covorul rosu, din acest an:

Brad Pitt si Angelina Jolie sunt, de obicei, cel mai fashion cuplu de la Cannes, insa, in acest an, altcineva s-a aflat in centrul atentiei. Toate privirile de pe covorul rosu au fost atrase de Diane Kruger si Joshua Jackson, care au uimit prin frumusete si eleganta.

Kim Kardashian si Kanye West au fost sclipitori pe covorul rosu al Festivalului de Film de la Cannes. Ei formeaza unul dintre cele mai mediatizate cupluri ale momentului si stiu ce trebuie sa faca pentru a iesi in evidenta.

La doar cateva saptamani dupa ce modelul Petra Nemcova s-a despartit de logodnicul ei, ea a pasit pe covorul rosu de la Cannes alaturi de Sean Penn. Desi diferenta de varsta dintre ei este de 19 ani, ei par fericiti unul in compania celuilalt si au fost unul dintre cele mai fashion cupluri de la Festivalul de Film de la Cannes.

Michel Hazanavicius si frumoasa lui sotie, Berenice Bejo, au facut senzatie la Festivalul de Film de la Cannes. Actrita a fost gazda ceremoniilor de deschidere si inchidere ale festivalului.

Alec Baldwin si viitoarea lui sotie, Hilaria Thomas, au pasit pe covorul rosu de mai multe ori in aceasta saptamana, la Cannes. Cei doi au reusit sa impresioneze de fiecare data, prin naturalete si eleganta.

Nicole Kidman si Keith Urban sunt un alt cuplu celebru care a fost extrem de fashion pe covorul rosu de la Cannes. Artistul a fost prezent la festival pentru a isi sustine sotia si cel mai nou film al sau,„Paper Boy”.

Eva Herzigova a aratat minunat intr-o rochie neagra, din piele, la Festivalul de Film de la cannes, la bratul sotului ei, Gregorio Marsiaj.

Chris Pine si Dominique Piek si-au facut debutul ca si cuplu la gala de deschidere a Festivalului de Film de la Cannes, fiind extrem de frumosi si eleganti.

Scrie un comentariu