News

Iata cat de bine arata Penelope Cruz! Actrita se afla in cel de-al treilea trimestru de sarcina!

Scris de Administrator

Frumoasa Penelope Cruz se afla deja in cel de-al treilea trimestru de sarcina si este foarte fericita! Actrita s-a aflat weekendul trecut in Madrid, ocazie cu care nu s-a sfiit sa isi afiseze cu mandrie burtica de gravida. Imbracata casual si cu o sclipire aparte in ochi, actrita a iesit la o plimbare relaxanta de seara prin capitala Spaniei.

penelope-cruz-pregnant1

Penelope Cruz este insarcinata in 7 luni cu cel de-al doilea copil pe care urmeaza sa i-l daruiasca sotului ei, Javier Bardem.

penelope-cruz-pregnant

Actrita si-a petrecut weekendul trecut in Spania, iar duminica seara a fost surprinsa de paparazzi in timpul unei plimbari pe strazile Madridului.

Imbracata casual, cu o pereche de blugi, un pulover transparent negru peste un tricou rosu si sneakersi, actrita nu s-a sfiit sa-si afiseze mandra burtica de gravida.

penelope-cruz-pregnant2

Asta dupa ce luna trecuta, Penelope a fost zarita in Brabados alaturi de familie, etalandu-si fericita trupul intr-un costum minuscul de baie.

Pregnant PENELOPE CRUZ in Bikini on the Beach in Barbados

Intr-un interviu pe care l-a acordat revistei Vogue in anul 2011, actrita a dezvaluit faptul ca s-a schimbat complet din momentul in care a devenit pentru prima oara mamica.

„Este o experienta revolutionara. Asta e cel mai bun mod in care pot sa o decsriu. Natura este extrem de inteleapta si iti pune la dispozitie 9 luni in care sa te pregatesti, dar intr-un moment – atunci cand iti vezi copilul, esti transformata pe viata”, spunea ea.

In plus, Penelope Cruz este pe cale sa devina si matusa in viitorul apropiat. Sora ei, Monica, urmeaza sa dea nastere unui copil in urma unei inseminari artificiale.

monica-cruz-pregnant

Scrie un comentariu