Stiri externe

Ian Thorpe, multiplul campion olimpic la inot, recunoaste: „Sunt GAY”!

Scris de Christian Stan

Legenda inotului mondial, Ian Thorpe a recunoscut intr-un interviu acordat pentru o emisiune de televiziune din Australia ca este gay. Thorpe recunoaste acest lucru dupa mai bine de o decada de speculatii cu privire la orientarea lui sexuala. Thorpe este unul dintre cei mai mari inotatori ai lumii, avand in palmares cinci titluri de campion olimpic.

sword-celeb-swimmer-Ian-Thorpe-1

Ian Thorpe recunoaste ca este gay intr-un interviu acordat lui Sir Michael Parkinson pentru emisiunea „60 Minutes”, care va fi difuzata in Australia in aceasta seara. Legenda a inotului mondial si posesor a cinci titluri de campion olimpic, Ian Thorpe face aceasta marturisire dupa ce in repetate randuri pana acum a negat faptul ca ar avea aceasta orientare sexuala.

thorpe2

 

Mai mult, Thorpe a publicat o carte autobiografica in anul 2012 in care a dezmintit din nou zvonurile ca ar fi gay. Acesta a catalogat atunci aceste zvonuri ca fiind „jignitoare si defaimatoare”.

„Ca sa lamurim tot acest aspect lumea trebuie sa stie ca sunt heterosexual. Sunt atras de femei, iubesc copiii si visez ca intr-o buna zi sa imi intemeiez o familie”, a scris atunci Thrope in biografia sa.

ian thorpe

Thorpe, supranumit si „torpida”, a avut parte de o cariera fulminanta in sport. A stabilit 22 de recorduri mondiale si Olimpice, a castigat cinci titluri olimpice, trei medalii de argint si una de bronz la Olimpiada. Acesta mai are castigate 11 medalii la Campionatele Mondiale si alte 11 medalii la Jocurile Commonwealth.

Scrie un comentariu