Stiri externe

Sufera de cancer de piele si inca mai face plaja! Cine este actorul care isi risca sanatatea?

Scris de Christian Stan

Are 45 de ani, se poate lauda cu un fizic impresionant, a fost diagonisticat recent ca suferind de cancer de piele insa acest lucru nu-l impiedica sa se afiseze din nou pe plaja. Bravada sau inconstienta? Ce spuneti?

guess-who
hugh5

Hugh Jackman a dezvaluit public ca se trateaza in aceasta perioada de cancer de piele. Actorul, in varsta de 44 de ani, a postat luna trecuta pe Instagram o fotografie in care apare cu un plasture pe nas. Sotia lui, Debbie, l-a sfatuit sa vada un medic dupa ce i-a aparut o umflatura pe nas, iar la control s-a descoperit ca acesta suferea de cancer.

hugh2

Actorul a fost diagnosticat cu basal cell carcinoma, care apare pe piele sub forma de pete rosii sau o umflatura galbuie. Hugh Jackman isi incurajeaza fanii sa nu ezite in a apela la medic de indata ce observa vreo anomalie si spera sa dea un exemplu pozitiv tuturor. Actorul isi sfatuieste fanii sa isi protejeze tot timpul fata cu crèma contra razelor UV, indiferent de anotimp.

Cu toate acestea, zilele trecute Jackman facea furori pe o plaja din Sidney, Australia, acolo unde a stat toata ziua la soare. Actorul a facut baie in Ocean, si-a etalat abdomenul perfect si a facut furori printre admiratoare. Multi insa au fost surprinsi ca actorul se mai afiseaza la plaja dupa ce a suferit de cancer de piele, considerandu-l inconstient. Voi ce credeti?

Scrie un comentariu