ADPM Travel

Superb! Top 10 hoteluri de lux cu privelisti de vis ce iti taie rasuflarea!

Scris de Administrator

Cu siguranta ca atunci cand esti in vacanta, nu-ti propui sa petreci prea mult timp in camera de hotel. Insa, timpul pe care il petreci totusi acolo, trebuie sa fie de calitate. Tocmai de aceea, iti aratam astazi care sunt hotelurile de peste tot din lume cu terase de pe care poti admira peisaje ce-ti taie pe loc rasuflarea!

hoteluri-peisaj1

Fairmont, San Francisco, SUA

Din balconul Penthouse-ului poti vedea intreg orasul. Hotelul a fost construit in anul 1907 si are o mare incarcatura istorica, iar decoratiunile cuprind multe obiecte valoroase de arta. In plus, maseorul este la dispozitia ta 24 de ore pe zi, la fel ca antrenorul personal si propriul bucatar chef. In plus, frigiderul este intotdeauna plin cu alimente proaspete.

hoteluri-peisaj2

Curtain Bluff, Antigua

Bucura-te de soare pe terasa imensa a apartamentului tau de la Curtain Bluff in timp ce privesti in liniste marea.

hoteluri-peisaj3

Le Sirenuse, Positano, Italia

Amplasat pe o stanca inalta de pe coasta Amalfitana, un loc de vis unde te vei putea bucura de o priveliste greu de descris in cuvinte!

hoteluri-peisaj4

Shangri-La, Paris, Franta

O terasa imensa cu vedere directa catre Turnul Eiffel este cu siguranta tot ce ti-ai putea dori atunci cand iti petreci vacanta in Paris.

hoteluri-peisaj5

Baros, Maldive

In acest caz, imaginile fac cat o mie de cuvinte si te vor face cu siguranta sa visezi cu ochii deschisi la o vacanta petrecuta aici, la Baros Resort din Maldive, pe malul Ocenaului Indian.

hoteluri-peisaj6

ME, Londra, Anglia

De pe balconul apartamentului de la ME Hotel poti admira cateva dintre punctele principale de atractie din Londra, cum ar fi London Eye sau Tower Bridge.

hoteluri-peisaj7

Luna Hotel Baglioni, Venetia, Italia

Cazanadu-te in apartamentul de lux al acestui hotel, te vei simti de parca o mica parte din Venetia iti apartine intru totul.

hoteluri-peisaj8

Uma by Como, Ubud, Indonezia

Linistea si relaxarea pe care le vei experimenta aici, in mijlocul naturii, nu pot fi intalnite in nici un alt loc de pe pamant…

hoteluri-peisaj9

The Leela Palace, Udaipur, India

Cu vedere la curtea absolut impresionanta a hotelului, la superbul lac Pichola si la Muntii Aravalli… ce ti-ai putea dori mai mult?

hoteluri-peisaj10

Grace Santorini, Grecia

Terasa ta privata cu peisaj superb si o piscina de care te poti bucura oricand, dupa bunul plac!

Sursa: harpersbazaar.com

Scrie un comentariu