ADPM Cool

Hotelul Frumusetii creat de YSL se opreste la New York

Scris de Iancu Iulia

Hotelul Frumusetii, creat special de Yves Saint Laurent pentru Instagram, se opreste la New York.

Credeati ca locurile de joaca sunt doar pentru copii? Ei bine, va inselati! Adultii sunt la fel de dornici sa se joace si sa experimenteze noii senzatii. Un nou trend prinde amploare in lumea mondena, vorbim despre expozitiile pop-up care sunt create special pentru a interactiona cu elementele lor. Daca expozitiile ofera si decorul perfect pentru pozele de pe Instagram, vizitatorii sunt si mai multumiti.

Au avut un real succes expozitiile „The Museum of Ice Cream” si „The Color Factory”, iar vizitatorii au profitat si au postat cele mai cool si inedite fotografii pe Instagram. Acum casa de moda YSL se alineaza noului trend si a dat lovitura cu „Beauty Hotel”.

YSL Beauty Hotel @yslbeauty . . . #YSLBEAUTYHOTELHK #YSLBEAUTYHK #YSLBEAUTYHOTEL

A post shared by EvelynHo_beaute (@evelynho_beaute) on

„Hotelul Frumusetii” este construit pe cinci etaje si va fi deschis publicului in perioada 8-9 septembrie, in acelasi timp in care va avea loc si New York Fashion Week. Expozitia YSL a fost inainte si la Paris, iar, de curand, s-a oprit si in Hong Kong.

#yslbeautyhotel #yslbeautyhotelhk

A post shared by hkpartyboss (@hkpartyboss) on

Fiecare camera a hotelului va prezenta cele mai noi produse din colectia de cosmetice YSL, iar miresmele parfumurilor de lux ale brand-ului vor pluti in aer.

Hotelul pune la dispozitie un lounge, cu canapele mov, un birou cu un pat, unde vizitatorii pot sa experimenteze senzatii noi si o cafenea YSL. Terasa de pe acoperisul hotelului are o vedere incredibila, iar piscina interioara reprezinta definitia luxului si a misterului YSL.

Piscina Interioara

 

 

Scrie un comentariu