News

Hotel FM: “Speram sa ne calificam in primii cinci la Eurovision!”

Scris de Sorin Dutoiu

Membrii trupei Hotel FM au plecat spre Dusseldorf, Germania, unde vor trece prin semifinala si, speram, finala Eurovision. Artistii sper sa se claseze in primele cinci locuri ale competitiei.

Membrii trupei Hotel FM au plecat deja spre Germania unde ii asteapta un drum dificil: ei trebuie sa tina piept concurentei, sa se califice din semifinala, in finala iar atunci sa obtina un loc bun, mai ales dupa succesul de anul trecut inregistrat de Ovi si Paula Seling (locul 3).

„Avem mari emotii si la  semifinala, insa suntem siguri ca o vom trece cu succes. Speram sa aducem Romania pe primele cinci locuri, deoarece am ascultat toate celelate piese din concurs si piesa „Change” este cu adevarat o piesa foarte buna. Ne temem de Anglia si Italia, care au piese deosebite, insa sperm sa ne calificam in primii cinci” au declarat cei trei membrii ai trupei Hotel FM, pentru Libertatea.

Pana la semifinala din 12 mai, artistii vor avea mai multe repetitii si vor participa la ceremonia oficiala de deschidere a concursului. Marea finala va avea loc pe 14 mai.

Scrie un comentariu