News

Fresh! Horia Brenciu va fi tatic! Iubita lui este insarcinata!

Scris de Alexandru Manea

Horia Brenciu va trece in cel de-al cincilea deceniu din viata in postura de tatic. Indragitul artist a aflat recent vestea cea mare: iubita lui, Alice, este insarcinata!

 

Horia Brenciu va trece pragul varstei de 40 de ani mai implinit ca niciodata. Asta deoarece va deveni tatic, iubita lui, Alice, fiind insarcinata. Vestea cea mare a aflat-o recent si a fost impartasita intr-un interviu acordat Pro TV Magazin.

„Stimati meseni. Acum in anul de gratie 2012 tind sa duc la indeplinire tripticul omului realizat: copac plantat, apartament achitat, si…ce mai era….aaa, copilul! Anul acesta, de 40 de ani nu puteam sa primesc un cadou mai frumos decat un print sau o printesa mostenitoare!

Cand mi s-a dat vestea eram pe scena; sper ca atunci cand va veni pe lume eu sa fiu spectatorul. Acum sunt cu adevarat in Tara Minunilor, cu Alice cu tot!” , a declarat artistul.

Horia si Alice sunt impreuna de peste sase ani, insa nu s-au casatorit pana in prezent. Probabil, odata cu venirea pe lume a primului lor copil, cei doi isi vor uni destinelele in fata lui Dumnezeu.

Scrie un comentariu