Stiri Interne

Horia Brenciu, tata de baiat, la 43 de ani?

Scris de Alexandru Manea

Horia Brenciu isi doreste cu ardoare sa devina tata de baiat. Artistul spera ca anul viitor sotia lui sa aduca pe lume un mosternitor de sex masculin, ei avand in ingrijire trei fete.

Alice-Dumitrescu-Horia-Brenciu

Horia Brenciu este inconjurat zi de zi in casa de sase femei: sotia lui, Alice, cele doua fiice ale acesteia din relatia anterioara, fetita lor, venita pe lume in urma cu doi ani, si bona care are grija de aceasta din urma.

Astfel se face ca artistul isi doreste cu ardoare sa aiba un baietel si spera ca acest lucru sa se intample cat de curand, poate chiar anul viitor.

horia-brenciu-familie

” I-am cerut lui Dumnezeu si lui Mos Craciun sa incercam cumva sa echilibram aceasta situatie, de 6 la 1, si sa imi trimita un baietel. Nu m-am gandit la posibilitatea de a fi tot fata. Dorinta mea cea mare este sa fie si un barbat, cu care sa merg prin padurile Romaniei.

Vreau sa fac acelasi lucru pe care l-a facut tatal meu cu mine. Vreau sa am o relatie speciala cu viitorul meu fiu. Sper cat de curand sa se intample acest lucru”, a declarat Horia Brenciu la Antena 1.

Scrie un comentariu