Stiri Interne

Horia Brenciu il va inlocui pe Florin Calinescu la “Romanii au talent”?

Scris de Alexandru Manea

Romanii au talent revine cu un nou sezon si cu noi schimbari. Dupa ce, anul trecut, Mihaela Radulescu a fost inlocuita la masa juriului cu Mihai Petre, anul acesta Florin Calinescu iese din schema si este inlocuit de Horia Brenciu. El i-a luat locul cu Andrei la Vocea Romaniei.

Horia Brenciu il va inlocui pe Florin Calinescu la “Romanii au talent”

Mari schimbari, din nou, in show-urile de la Pro TV. Horia Brenciu a parasit Antena 1 si, de la X Factor, ajunge in productiile concurentei. Artistul va fi antrenor la Vocea Romaniei, in locul Andrei, si, in plus, a mai primit un nou contract important.

Conform Click, va fi unul din cei patru membri ai juriului Romanii au talent. In noul sezon artistul ii va locul lui Florin Calinescu. Astfel, la masa juriului vor fi Andi Moisescu, Andra, Mihai Petre (cel care a inlocuit-o anul trecut pe Mihaela Radulescu) si, mai nou, Horia Brenciu. Florin Calinescu a parasit show-ul anuntand ca intentioneaza sa intre in politica.

Horia Brenciu a mai colaborat cu Pro TV, in urma cu aproape zece ani, cand a fost unul din antrenorii de la Vocea Romaniei. Ulterior, a semnat cu concurenta si a fost membru al juriului la X Factor, de la Antena 1.

Florin Calinescu pleaca de la Romanii au talent. Ce se intampla cu emisiunea?

 

View this post on Instagram

 

Tu poti mai sus si mergi mai departe la #romaniiautalent #9suprem @sziku

A post shared by Romanii Au Talent (@romaniiautalent) on

 

Scrie un comentariu