News

Horia Brenciu a incasat 40.000 de euro de Revelion?

Scris de Alexandru Manea

Horia Brenciu, alaturi de muzicienii din orchestra sa, au castigat, se pare, 40.000 de euro, in noaptea de Revelion. Artistul a sustinut doua concerte, unul in aer liber si altul la Romexpo.

Artistii romani au, in general, noaptea de Revelion rezervata concertelor. Este, poate, cea mai profitabila zi a anului, unii dintre ei avand chiar opt reprezentantii, in mare parte la tarif superior celui din timpul anului.

In timp ce unii alearga dintr-o parte in alta pentru concerte de 1500 de euro, exista cativa artisti care prefera sa aiba unul sau doua concerte, dar care sa le aduca o avere.

Este si cazul lui Horia Brenciu care, in noaptea de Revelion, a avut semnate doua spectacole. Unul in Piata Revolutiei, organizat de Pro FM, si altul la Romexpo, in cadrul renumitului Vanghelion.

Pentru fiecare concert, artistul si colegii lui au primit, se pare, cate 20.000 de euro. Adica, 40.000 de euro in total. Indiferent cum au fost impartiti acesti bani, cu siguranta Horia Benciu iese drept unul din cei mai bine platiti artisti din Romania.

Scrie un comentariu