Stiri externe

La 69 de ani, Helen Mirren este noua fata a cosmeticelor L’Oreal! Castiga 12 milioane $ pe an!

Scris de Christian Stan

La 69 de ani, Dama Helen Mirren a devenit noua imaginea a brandului de produse cosmetice L’Oreal. Aceasta va face parte din noile campanii alaturi de Cheryl Cole si modelul Lara Stone. Se pare ca Helen Mirren a semnat un contract avantajos care ii va aduce in conturi nu mai putin de 12 milioane de dolari.

hellen-mirren-loreal

La 69 de ani, Dama Helen Mirren arata incredibil si este dovada vie ca frumusetea nu are varsta. Acesta este si motivul pentru care celebra actrita britanica a fost aleasa sa devina imaginea brandului de produse cosmetice L’Oreal, aceasta semnand un contract in valoare de 12 milioane de dolari pe an. 

hellen-mirren2hele

Helen Mirren devine astfel ambasadoare L’Oreal alaturi de modelul Lara Stone, cantareata Cheryl Cole, actrita americana Blake Lively, Jennifer Lopez, actrita Andie McDowell, Jane Fonda si celebra Eva Longoria.  

Helen Mirren nu este prototipul ideal de femeie candidata la titlul de ambasadoare L’Oreal intrucat aceasta a declarat ca nu face aproape nimic ca sa fie frumoasa. „Ma coafez singura acasa, in 10 minute, si merg la salon odata pe an. Nu merg la sala si nu prea fac multa miscare. Nu fac nimic special sa arat asa la varsta mea”, a declarat intr-un interviu Dama Helen Mirren.

 

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu