Stiri externe

Heidi Klum are un iubit cu 13 ani mai tanar! Isi traiesc iubirea la Paris!

Scris de Christian Stan

Complicata este viata amoroasa a lui Heidi Klum, care la doar o luna dupa despartirea de garda de corp Martin Kristen are deja un nou iubit. Amorezul care i-a pus inima pe jar frumoasei Heidi are 27 de ani, iar acesta a trecut si prin patul lui Demi Moore.

heidi-klum

heidi-vito3

Relatia lui Heidi Klum  cu  bodyguard-ul Martin Kristen a durat un an si jumatate, insa la doar o luna de la despartire Heidi Klum iubeste din nou. Alesul ei este mult mai tanar, are doar 27 de ani, si o facea odata fericita chiar si pe Demi Moore. 

heidi-vito4

Heidi Klum (40 ani) a inceput acum o relatie cu Vito Schnabel, fiul de doar 27 de ani al reputatului artist Julian Schnabel. Cei doi au plecat sa-i traiasca iubirea in cel mai romantic oras din lume, Paris, acolo unde s-au sarutat cu foc in fata Arcului de Triumf si si-au facut poze selfie la Louvre.

heidi-vito7

heidi-vit5

Cata vreme a fost implicata in relatia ei cu Martin, cei doi au fost vazuti tinandu-se de mana de putine ori. De acesta data, Heidi pare amorezata pana peste cap de pustiul de 27 de ani si il copleseste cu afectiunea ei.

Scrie un comentariu