News Special

Heidi Klum, regina Halloween-ului! Iata cum s-a costumat in ultimii 12 ani!

Scris de Administrator

Heidi Klum este gazda unora dintre cele mai tari petreceri de Halloween de la Hollywood. An de an, are grija sa isi aleaga costumatii spectaculoase pentru a fi sigura ca va atrage atentia tuturor. Intr-un an a fost extraterestru, iar alta data s-a costumat intr-un corp omenesc fara piele. ADPM iti prezinta cateva dintre cele mai „WOW!” costume de Halloween purtate de Heidi Klum de-a lungul anilor…

2000

La prima petrecere de Halloween a carei gazda a fost, Klum a dus ideea de sado-maso la un alt nivel. Cum? Cu ajutorul unui costum din latex!

2001

Trecand de la hardcore la echitatie, Heidi Klum s-a costumat in Lady Godiva. Purtand o peruca blonda, ea si-a facut intrarea la petrecere…pe cal!

2002

Un an mai tarziu, gazda „Project Runway” s-a deghizat in Betty Boop, cunoscut personaj de desene animate.

2003

Extraterestru? Zeu din mitologia greaca? Personajul in pielea caruia a vrut Heidi Klum sa intre la petrecerea de Halloween din 2003 ramane un mister. Totusi, costumul este fara doar si poate unul cu totul si cu totul special!

2004

Un schelet agatat de umeri, o peruca rosie ca focul, o matura… Imaginea te duce imediat cu gandul la o sexy vrajitoare.

2005

Heidi Kulm in rol de vampirita sexy! Si asta cu ceva timp inainte de isteria creata in jurul ideei de vampir de catre lansarea seriei „Twilight”…

2006

In 2006, Klum si-a „ascuns” burtica de gravida intr-un costum imens sub forma marului din Gradina Edenului… cu sarpe cu tot!

 

2007

O felina in adevaratul sens al cuvantului. Salbatica si sexy in acelasi timp.

2008

Doua maini nu sunt niciodata de ajuns. Asta pare sa-si fi spus Heidi in 2008, atunci cand a imbracat acest costum de zeita hindusa…

2009

Sa fi fost inspirata de vreunul dintre poemele lui Edgar Allen Poe ori de celebrul film al lui Hitchcock?

2010

Alt an… inca un costum „indescifrabil”, dar de efect!

2011

Cum ar arata Heidi Klum fara piele? Poate ca nu este o imagine pe care ne-am fi dorit cu ardoare sa o vedem, insa trebuie sa recunoastem ca este in spiritul Halloween-ului.

2012

Datorita dezastrului cauzat de Uraganul Sandy, Heidi a simtit ca ar fi mai bine sa anuleze petrecerea pe care o organizase anul acesta de Halloween. Totusi, daca acest eveniment ar fi avut loc, gazda ar fi intruchipat-o pe Cleopatra.

Despre autor

Administrator

Scrie un comentariu