News

Actorii din „Melrose Place”, Heather Locklear si Jack Wagner, s-au logodit!

Scris de Christian Stan

Cu doua casnicii esuate la activ, Heather Lockler spera ca a treia sa fie cu noroc. Heather Locklear si Jack Wagner, fostul ei partener de platou din „Melrose Place”, formeaza un cuplu de patru ani de zile si tocmai au anuntat ca s-au logodit.

Dupa ce au fost protagonistii unei intense povesti amoroase ani  la randul in „Melrose Place”, Heather Locklear si Jack Wagner vor deveni sot si sotie in viata reala. Cei doi actori formeaza un cuplu de patru ani si tocmai au anuntat ca au luat decizia de a se logodi.

Heather a incercat sa isi resusciteze cariera anul trecut prin aparitia in noua serie a serialului „Melrose Place”, care insa nu s-a bucurat de asa mare succes si a fost anulat dupa doar un sezon. Pe de alta parte, Jack Wagner joaca rolul unui capitan de nava in soap-opera „Bold and the Beautiful”.

Heather se afla la al treilea mariaj, aceasta casatorindu-se pentru prima data, in 1986, cu botosarul trupei Motely Crue, Tommy Lee. Cei doi au divortat in 1993, iar un an mai tarziu actrita s-a casatorit cu Richie Sambora, componentul trupei Bon Jovi. Au divortat in 1997, dupa 13 ani de mariaj, si au impreuna o fiica: Ava.

Scrie un comentariu