Stiri externe

Heather Locklear, internata la ospiciu dupa tentative repetate de sinucidere

Scris de Iancu Iulia

Heather Locklear a ajuns la ospiciu dupa ce a incercat de nenumarate ori sa isi ia viata. Perioada de internare este nedeterminata, iar apropiatii vedetei spera ca aceasta sa isi revina cat mai curand.

Nu este pentru prima data cand actrita de 57 de ani este internata intr-o clinca de dezintoxicare. Numai anul acesta ea a ajuns inca de doua ori. Mai intai, in luna februarie a atacat un politist care a fost chemat sa investigheze o disputa domestica, motiv pentru care a fost internata. La scurt timp, in luna iunie, Heather a clacat din nou, dupa ce a fost arestata pentru ca a asaltat un politist si un asistent EMT. Ultima data, Heather a pterecut trei luni in centrul de reabilitare. Heather a scapat fara acuzatii, chiar daca a atacat oamenii legii.

In urma ultimului incident, care a avut loc pe 18 noiembrie, pishologul actritei i-a recomandat sa stea internata intr-un spital pentru o saptamana, dupa care s-a mutat intr-un ospiciu.

Locker a recunoscut in septembrie ca este dependenta de diferite substante si spunea ca spra sa isi revina cat mai curand.

„Dependenta este infricosatoare si va incerca sa te doboare. Recuperarea este cea mai buna razbunare” – a scris Locker pe profilul sau

„Fiti blanzi cu toti oamenii pe care ii intalniti, pentru ca nu se stie niciodata cand lumina voastra le poate schimba destinul” – a incheiat actrita

Actrita a avut doua casatorii care au stat mereu in lumina reflectoarelor. Din 1986 pana in 1993, a fost casatorita cu Motley Crue’s Tommy Lee. Dupa ce a divortat de acesta, un an mai tarziu, si-a unit destinul cu Richie Sambora, chitaristul lui Bon Jovi. Relatia lor s-a incheiat in 2007.

Despre autor

Iancu Iulia

Scrie un comentariu