Stiri externe

O mai recunoasteti? Heather Locklear din Melrose Place a ajuns in arestul Politiei!

Scris de Christian Stan

Actrita Heather Lockler, care o juca pe Amanda in serialul „Melrose Place” este de nerecunoscut. Aceasta a ajuns duminica seara pe mana Politiei, fiind arestata de violenta domestica. Se pare ca actrita si-a atacat cu violenta iubitul, fiind sub influenta alcoolului in momentul producerii incidentului.

Heather Locklear din „Melrose Place” a ajuns in arestul Politiei

Heather Locklear a ajuns la inchisoare dupa ce a fost arestata pentru violenta domestica. Actrita din „Melrose Place”, care s-a impacat de curand cu fostul ei iubit din liceu, Chris Heisser, a chemat politia in urma unei altercatii violente pe care a avut-o cu acesta.

Afla ce e a vrut sa se sinucida Heather Locklear?!

Actrita, intr-o ipostaza fericita in bratele noului ei iubit

Heather, care se afla sub influenta alcoolului in momentul producerii incidentului, si-a muscat iubitul de nas. Vazand cele intamplate cei patru politisti au incercat sa o aresteze pe actrita, moment in care aceasta a facut o criza de nervi si i-a luat la bataie pe 3 dintre ofiterii de politie. Drept urmare, Heather a fost arestata si si-a petrecut duminica noaptea dupa gratii.

Actrita a fost eliberata pe cautiune luni dimineata, dupa ce a depus suma de 20.000 de dolari. La randul lui, Chris Heisser a fost arestat si si-a petrecut noaptea tot in arest. Acesta a fost eliberat luni in jurul pranzului. Heather va trebui sa dea socoteala pentru comportamentul ei in fata unui judecator pe 3 Martie.

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu