Stiri externe

Hayden Panettiere are nevoie de ajutor! Sufera de depresie post partum

Scris de Administrator

Celebra actrita Hayden Panettiere este proaspata mamica si se pare ca ceea ce trebuia sa reprezinte cea mai frumoasa perioada a vietii ei s-a transformat intr-un cosmar. Asta deoarece vedeta sufera de depresie post partum!

hayden-patteneiere-depresie-post-partum

Hayden Panettiere are nevoie de ajutor! Celebra actrita este proaspata mamica, insa nu radiaza de bucurie asa cum poate v-ati fi asteptat! Ceea ce trebuia sa reprezinte cea mai frumoasa perioada a vietii ei s-a transformat intr-un cosmar, iar acum vedeta cauta ajutor, in clinicile specializate, pentru a scapa de depresia post partum!

hayden-patteneiere-depresie-post-partum1

Actrita a devenit mamica in luna decembrie a anului trecut, iar in prezent recunoaste public faptul ca sufera de depresie post partum si ca cere sprijinul specialistilor pentru a se vindeca.

hayden-patteneiere-depresie-post-partum2

Hayden Panettiere vrea ca in acest fel sa le arate si altor femei ca aceasta boala nu reprezinta un motiv de rusine si ca trebuie mai intai acceptata, iar apoi tratata pentru a nu avea consecinte grave.

Se pare ca un procent intre 9 si 16 la suta dintre proaspetele mamici se confrunta cu depresia post partum. Printre vedetele care au mai recunoscut, de-a lungul vremii ca au suferit de aceasta boala se numara si Gwyneth Paltrow.

Scrie un comentariu