Stiri externe

Harry Styles de la One Directions, in fundul gol si urinand in tufisuri!

Scris de Christian Stan

Liderul trupei One Direction, Harry Styles, se confrunta cu o ipostaza jenanta dupa ce o fotografie cu el dezbracat si urinand intr-un tufis a ajuns publica. Se pare ca fotografia a fost facuta de un producator musical din Los Angeles, care a gasit aceasta situatie ca fiind extrem de amuzanta.

harry-style2

Fanele lui Harry Style de la One Direction s-au aratat extrem de incantate de fotografia in care artistul apare dezbracat, cu fundul la vedere. Ipostaza a fost imortalizata de producatorul muzical Mix-A-Lot in timpul unei vizite pe care Harry i-a facut-o la studio zilele trecute. Acesta a urinat, fara rusine, pe tufisurile din fata casei lui Mix-A-Lot, iar producatorul a urcat fotografia repede pe Instagram.

harry2

Se pare ca Harry s-a suparat dupa ce fotografia a aparut in presa, acesta postand pe Twitter mesajul: „Mix-A-Lot, o sa ai mari probleme”. Aflat in Los Angeles, Harry isi petrece timpul in compania lui Kendel Jenner, sora mai mica a lui Kim Kardashian, cu care britanicul are o relatie de cateva luni. Anul trecut, Harry a avut o relatie de scurta durata cu modelul bisexual Cara Delevingne.

Scrie un comentariu